Qi Flow

eens echt tot rust komen en onthaasten van een leven vol spanning

Qi flow balans

Balans tussen lichaam & geest

Qi flow gezondheid

Gezonder leven

Qi flow meditatie

Meditatie & visualisatie

Qi flow 5 elementen

5 Elementen theorie

Het zou toch geweldig zijn als je écht eens tot rust komt, en meer balans en minder stress ervaart !

Door middel van het online Qi Flow programma kan ik jou helpen om je lichaam en geest in balans te brengen, vastzittende energie vrij te maken, oude energie af te voeren en weer nieuwe energie op te nemen.

Gratis 30 min Boost Sessie

Download hier mijn gratis Qi Flow boost sessie van 30 minuten en ervaar direct zelf de voordelen voor lichaam en geest.
Geef mij die booster!

Qi

Waarom
Qi flow?

Qi (ook wel ch’i, chi, ki of gi) is een fundamenteel concept uit de Chinese cultuur, doorgaans gedefinieerd als adem, levenskracht, vitale energie of spirituele energie dat deel uitmaakt van alles wat bestaat.

De Chinese kunst van Qi Flow is gebaseerd op het idee dat we onlosmakelijk verbonden zijn met de natuur. Wij zijn de natuur, gemanifesteerd in menselijke vorm. In onze huidige cultuur zijn we ver verwijderd van dit oude Chinese begrip en we zijn steeds meer verbonden met media, technologie en de overtuiging dat ons lichaam meer een machines is dan deel van de natuur. Lichaamsdelen die niet goed functioneren moeten worden vervangen. Wanneer onze batterij leeg raakt, hebben we vakanties nodig om onszelf op te laden om geen burn-out te krijgen.

https://www.youtube.com/watch?v=tKfd6Dgnl7c

Het Chinese model voor genezing heeft het tegenovergestelde perspectief: we zijn geen machines, maar levende, complexe, geïntegreerde organismen. Als zodanig reageren we op de dynamiek en de voortdurend veranderende relaties en systemen van de natuur. De benadering van zelfgenezing door middel van Qi Flow begint daarom niet met het onderzoeken van de onderdelen die kapot of versleten zijn, of vervangen moeten worden, maar door je gezondheidstoestand te diagnosticeren zoals een tuinman zijn tuin zou beoordelen. Net zoals gezonde planten afhankelijk zijn van een geïntegreerde balans van zonlicht, regen, wind en goed bemeste grond, is het lichaam is ook een onderling verbonden systeem waar de balans van warmte, koude, vocht of droogte wordt gezien als de sleutel tot gezondheid.

Qi Flow is een pad dat ons kan leiden naar ontdekking en ondersteuning van ons vermogen om in grotere harmonie te leven met het evenwicht en de heelheid van de natuur. Door middel van verweving van de vijf-elemententheorie kan Qi Flow een positieve invloed hebben op je fysieke, mentale en emotionele welzijn.

 

Smile Zentosa Home

Tot rust komen

We leven tegenwoordig in een wereld waarin we overladen worden met externe prikkels. De huidige technologie, mediastromen en geautomatiseerde processen vergemakkelijken op vele gebieden ons leven. Desondanks is er ook een teveel aan informatie, keuzes en prikkels ontstaan die dagelijks ons brein en lichaam overspoelen, waardoor we vaak moe, overprikkeld, niet gefocust en gespannen zijn in ons lichaam en in onze gedachten. Dit geeft klachten van stress, vermoeidheid, pijn in ledematen, organen die niet meer goed functioneren, neerslachtigheid en algehele ontevredenheid. Het gevoel ‘nooit echt tot rust te komen’.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om wél tot rust te komen in je leven. Hoe zou het voelen om al die dingen te doen die je graag doet met meer energie en focus en daarnaast ook te kunnen ontspannen, zodat je telkens weer klaar bent en opgeladen om een nieuwe dag en uitdaging aan te gaan. Hoe zou het voelen om met je lichaam samen te werken en het te ondersteunen? Hoe zou het zijn om een betere nachtrust te ervaren, minder stress en meer balans?


Yes, Dit heb ik nodig!

Herken je dit?

 • Je ervaart vaak druk / voelt je vaak gestresst
 • Je hebt vaak hoofdpijn / buikpijn / andere pijn in je lichaam
 • Je slaapt slecht
 • Je bent niet gefocust
 • Je hebt het gevoel altijd maar ‘aan’ te staan
 • Je hebt zelden tot nooit een rust- of herstelmoment
 • Je immuunsysteem is verzwakt waardoor je last hebt van allerlei ‘kwaaltjes’

It’s easy to get a thousand prescriptions, but it’s hard to get one
remedy..

Zou je dit willen?

 • Leren hoe je je immuunsysteem kunt versterken
 • Leren hoe je zelf stress kunt verminderen
 • Meer balans en evenwicht ervaren in je lichaam en in je leven
 • Een moment van rust en ontspanning voor jezelf zonder de deur uit te hoeven
 • Bewegen zonder de aanschaf van speciale materialen
 • Direct resultaat