Maar hoe ziet het programma er eigenlijk precies uit?

✓ Het Qi Flow programma bestaat uit 5 online Qi Flow lessen. 

✓ Tijdens elke les staat er één van de vijf elementen centraal. (Water-Hout-Vuur-Aarde-Metaal)

✓ Je ontvangt voorafgaand aan de les een email met daarin een beschrijving van het element dat die les centraal zal staan en de link naar de les, die je dan kunt streamen vanaf YouTube wanneer jou dat uitkomt. 

✓ Er zit een wachttijd van 7 dagen tussen de lessen. Dit zodat je elke week een cadeautje voor jezelf ontvangt en niet overweldigd wordt.

✓ Tijdens de les begeleid ik je en neem ik je mee door middel van fysieke beweging, gecombineerd met ademhalingstechnieken, zelfmassage, meditatie en visualisatie.

✓ Een les duurt ongeveer een uur – een moment speciaal voor jou. 

De les bestaat uit ongeveer 45min bewegen en 15min een eindmeditatie

Ik leg tijdens de les telkens uit wat ik doe en wat de betekenis erachter is vanuit de traditionele Chinese geneeswijze. Op deze manier neem ik je tegelijkertijd mee op ontdekkingsreis door de eeuwenoude Chinese geneeswijzeleer. 

✓ Dit allemaal ter waarde van 75€ voor maar 47€ incl btw! 

Qi Flow is te vergelijken met Tai Chi. Het zijn rustige meditatieve bewegingen, waarbij je je helemaal focust op de beweging, meegaan in de flow.
We zijn allemaal onderdeel van de natuur. Wanneer we verbonden zijn met de natuur, zijn we op ons best. Helaas raken we vaak door de westerse cultuur vaak onze verbinding met de natuur kwijt. Ik wil samen met jullie weer leren hoe we contact maken met ons lichaam, want daar ligt de sleutel tot gezondheid en welzijn. In de Oosterse geneeskunde wordt je lichaam gezien als je tempel. Het behoud van je lichaam, het gezond houden, luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft, is daar de leidraad.

Twijfel je nog? Doe dan eerst de gratis online Qi Flow boost sessie mee en ervaar het zelf!